نی‌ نی سایت

19 ایده خوشمزه برای مواد میانی کیک (با الهام از نی نی سایت)




19 ایده برای مواد میانی کیک: خلاصه تجربیات نی نی سایت

انتخاب مواد میانی مناسب، کیک شما را از یک کیک معمولی به یک کیک به یاد ماندنی تبدیل می‌کند. در این پست، 19 ایده برای مواد میانی کیک را از تجربیات کاربران نی نی سایت جمع‌آوری کرده‌ایم تا کیک‌های خانگی‌تان را خوشمزه‌تر و خاص‌تر کنید.

این ایده‌ها شامل ترکیبات خامه‌ای، میوه‌ای، شکلاتی و مغزدار هستند که می‌توانید بر اساس سلیقه و نوع کیک خود آن‌ها را انتخاب کنید.

  • ✳️خامه قنادی فرم گرفته با اسانس وانیل یا طعم دهنده‌های میوه‌ای
  • ✳️موس شکلاتی (شکلات آب شده با خامه و تخم مرغ)
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️گاناش شکلاتی (شکلات آب شده با خامه صبحانه)
  • ✳️کرم پاتیسیر (کرم کاسترد فرانسوی)
  • ✳️مارمالاد یا مربای خانگی (توت فرنگی، آلبالو، زردآلو و غیره)
  • ✳️کمپوت میوه خرد شده (آناناس، هلو، گلابی و غیره)
  • ✳️خامه پنیری (خامه فرم گرفته با پنیر خامه‌ای)
  • ✳️کارامل نمکی
  • ✳️نوتلا یا سایر کرم‌های شکلاتی فندقی
  • ✳️تکه‌های میوه تازه (موز، توت فرنگی، کیوی و غیره)
  • ✳️مخلوط خامه و گردو خرد شده
  • ✳️مخلوط خامه و چیپس شکلاتی
  • ✳️کرم لیمو (با آبلیمو و پوست لیمو رنده شده)
  • ✳️محلبی (دسر سنتی با شیر و نشاسته)
  • ✳️ارده و شیره خرما
  • ✳️محلبی شکلاتی
  • ✳️مخلوط خامه و پودر نارگیل
  • ✳️بستنی (اگر قصد دارید بلافاصله سرو کنید)
  • ✳️موس توت فرنگی

نکته مهم: هنگام بهره‌گیری از مواد میانی آبکی مانند کمپوت یا میوه‌های تازه، حتماً دور لایه‌های کیک را با خامه یا گاناش بپوشانید تا از خیس شدن کیک جلوگیری شود.

همچنین می‌توانید این مواد میانی را با هم ترکیب کنید تا طعم‌های جدید و هیجان‌انگیزی خلق کنید. به عنوان مثال، ترکیب خامه پنیری و مارمالاد توت فرنگی یک طعم بی‌نظیر ایجاد می‌کند.

امیدواریم این ایده‌ها به شما کمک کنند تا کیک‌های خانگی خوشمزه‌تری بپزید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.





19 ایده برای مواد میانی کیک از نی نی سایت

19 ایده برای مواد میانی کیک – خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها

1. خامه قنادی و موز

یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها! خامه قنادی فرم گرفته و تکه‌های موز طعم و بافت خوبی به کیک می‌دهند. خیلی از نی نی سایتی ها میگن قبل از استفاده موز رو کمی به آبلیمو آغشته کنید تا سیاه نشه. بعضی ها هم پیشنهاد میکنن از اسانس موز در خامه استفاده بشه. خامه رو قبلش توی فریزر بذارید تا خوب خنک بشه و راحت تر فرم بگیره. موز رو خیلی نازک برش بزنید تا بین لایه های کیک قشنگ پخش بشه. اگه موزتون خیلی رسیده بود، بهتره استفاده نکنید. میتونید کمی گردوی خرد شده هم به این ترکیب اضافه کنید.

2. خامه و آناناس

آناناس کمپوتی یا تازه، خرد شده و ترکیب شده با خامه، یک طعم استوایی عالی به کیک می‌دهد. حتماً آب آناناس رو خوب بگیرید که کیک خمیر نشه. بعضی ها میگن کمی پودر نارگیل هم بهش اضافه میکنن. آناناس رو خیلی ریز خرد کنید تا راحت تر بین لایه های کیک قرار بگیره. میتونید از حلقه های کامل آناناس هم استفاده کنید، ولی باید خیلی دقت کنید. خامه رو با طعم دهنده های استوایی مثل اسانس آناناس یا نارگیل مخلوط کنید. مواظب باشید آناناس تازه خیلی آبکی نباشه.

3. گردو و خرما

ترکیبی مقوی و خوشمزه! خرماهای بدون هسته و خرد شده با گردوی خرد شده، یک انتخاب عالی برای کیک‌های شکلاتی و اسفنجی است. خرما رو قبلش یه کم توی آب گرم بذارید تا نرم بشه. بعضی ها میگن یه کم دارچین هم بهش اضافه میکنن. میتونید خرما رو با گوشتکوب برقی پوره کنید. گردو رو خیلی ریز خرد نکنید تا زیر دندون بیاد. این ترکیب برای کیک های رژیمی هم مناسبه. میتونید از خرمای مجول هم استفاده کنید.

4. کرم پاتیسیر

یک کرم کلاسیک فرانسوی که با زرده تخم مرغ، شیر، شکر و آرد تهیه می‌شود. طعم و بافت بسیار لطیفی به کیک می‌دهد. میتونید توی کرم پاتیسیر وانیل یا طعم دهنده های دیگه بریزید. اگه کرم پاتیسیرتون خیلی سفت شد، یه کم شیر بهش اضافه کنید. برای تهیه کرم پاتیسیر باید خیلی دقت کنید تا ته نگیره. میتونید از پودر کرم پاتیسیر آماده هم استفاده کنید. کرم پاتیسیر رو حتماً قبل از استفاده خنک کنید. این کرم برای کیک های خامه ای و شکلاتی خیلی مناسبه.

5. موس شکلاتی

موس شکلاتی با پایه شکلات تلخ یا شیرین، خامه و تخم مرغ، یک انتخاب لوکس برای کیک‌های شکلاتی است. میتونید از موس شکلاتی آماده هم استفاده کنید. موس شکلاتی رو توی فریزر نذارید که یخ بزنه. برای تهیه موس شکلاتی باید شکلات رو به روش بن ماری آب کنید. میتونید به موس شکلاتی کمی قهوه هم اضافه کنید. موس شکلاتی رو قبل از استفاده خنک کنید. این موس برای کیک های تولد خیلی مناسبه.

6. نوتلا و فندق

ترکیبی که همه عاشقش هستند! نوتلا (شکلات فندقی) به همراه فندق خرد شده، یک طعم بی‌نظیر به کیک می‌دهد. نوتلا رو قبل از استفاده کمی توی ماکروویو گرم کنید تا راحت تر پخش بشه. میتونید از فندق بو داده هم استفاده کنید. فندق رو خیلی ریز خرد نکنید تا زیر دندون بیاد. این ترکیب برای کیک های شکلاتی و خامه ای خیلی مناسبه. میتونید به جای نوتلا از کرم فندق دیگه هم استفاده کنید. اگه نوتلا خیلی سفت بود، یه کم روغن مایع بهش اضافه کنید.

7. مربای توت فرنگی یا آلبالو

مربای خانگی یا بازاری، یک لایه نازک مربا طعم و رطوبت خوبی به کیک می‌دهد. مربای توت فرنگی و آلبالو از محبوب‌ترین گزینه‌ها هستند. مربا رو قبل از استفاده کمی صاف کنید تا تکه های بزرگ میوه نداشته باشه. میتونید از مربای کم شکر هم استفاده کنید. این ترکیب برای کیک های ساده و اسفنجی خیلی مناسبه. مواظب باشید مربا خیلی آبکی نباشه. میتونید از مربای خونگی هم استفاده کنید. قبل از گذاشتن مربا روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

8. کرم چیز (Cream Cheese Frosting)

کرم چیز با پنیر خامه‌ای، کره و پودر قند تهیه می‌شود. طعم ترش و شیرین آن، کیک را بسیار خوشمزه می‌کند. پنیر خامه ای و کره رو قبل از بهره‌گیری از یخچال بیرون بیارید تا نرم بشن. پودر قند رو کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خیلی شیرین نشه. میتونید به کرم چیز کمی وانیل یا اسانس لیمو هم اضافه کنید. کرم چیز رو حتماً قبل از استفاده خنک کنید. این کرم برای کیک هویج و کیک ردولوت خیلی مناسبه. میتونید به کرم چیز رنگ خوراکی هم اضافه کنید.

9. کارامل

سس کارامل خانگی یا بازاری، با طعم شیرین و مطبوع خود، کیک را لذیذ می‌کند. کارامل رو خیلی داغ روی کیک نریزید. میتونید از سس کارامل آماده هم استفاده کنید. برای تهیه کارامل خونگی باید خیلی دقت کنید تا نسوزه. کارامل رو قبل از استفاده کمی خنک کنید. این کارامل برای کیک سیب و کیک شکلاتی خیلی مناسبه. میتونید به کارامل کمی نمک هم اضافه کنید تا طعمش بهتر بشه.

10. کرم لیمو

کرم لیمو با آبلیمو، رنده پوست لیمو، شکر و تخم مرغ تهیه می‌شود. طعم ترش و تازه آن، کیک را بسیار خوشمزه می‌کند. از آب لیموی تازه استفاده کنید. رنده پوست لیمو رو فقط قسمت زردش رو استفاده کنید. برای تهیه کرم لیمو باید خیلی دقت کنید تا ته نگیره. کرم لیمو رو حتماً قبل از استفاده خنک کنید. این کرم برای کیک اسفنجی و کیک وانیلی خیلی مناسبه. میتونید به کرم لیمو کمی کره هم اضافه کنید تا غلیظ تر بشه.

11. پودینگ شکلاتی یا وانیلی

پودینگ‌های آماده یا خانگی، طعم و بافت خوبی به کیک می‌دهند و کار را آسان می‌کنند. میتونید از پودینگ های کم شکر هم استفاده کنید. پودینگ رو قبل از استفاده کمی خنک کنید. این پودینگ برای کیک های شکلاتی و اسفنجی خیلی مناسبه. میتونید به پودینگ کمی خامه هم اضافه کنید. مواظب باشید پودینگ خیلی آبکی نباشه. قبل از گذاشتن پودینگ روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

12. مارمالاد پرتقال

مارمالاد پرتقال با طعم ترش و شیرین و عطر دلپذیر پرتقال، انتخابی عالی برای کیک‌های عصرانه است. مارمالاد رو قبل از استفاده کمی صاف کنید تا تکه های بزرگ پرتقال نداشته باشه. میتونید از مارمالاد کم شکر هم استفاده کنید. این ترکیب برای کیک های ساده و اسفنجی خیلی مناسبه. مواظب باشید مارمالاد خیلی آبکی نباشه. میتونید از مارمالاد خونگی هم استفاده کنید. قبل از گذاشتن مارمالاد روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

13. گاناش (Ganache)

گاناش ترکیبی از شکلات و خامه است که برای روکش و فیلینگ کیک استفاده می‌شود. می‌توانید از شکلات تلخ، شیرین یا سفید استفاده کنید. برای تهیه گاناش از خامه پرچرب استفاده کنید. شکلات رو به روش بن ماری آب کنید. گاناش رو خیلی داغ روی کیک نریزید. میتونید به گاناش کمی کره هم اضافه کنید تا براق تر بشه. گاناش رو قبل از استفاده کمی خنک کنید. این گاناش برای کیک شکلاتی خیلی مناسبه.

14. سس توت فرنگی

سس توت فرنگی خانگی یا بازاری، با طعم ترش و شیرین و رنگ زیبای خود، کیک را جذاب می‌کند. سس توت فرنگی رو قبل از استفاده کمی صاف کنید تا تکه های بزرگ توت فرنگی نداشته باشه. میتونید از سس توت فرنگی کم شکر هم استفاده کنید. این ترکیب برای کیک های ساده و اسفنجی خیلی مناسبه. مواظب باشید سس توت فرنگی خیلی آبکی نباشه. میتونید از سس توت فرنگی خونگی هم استفاده کنید. قبل از گذاشتن سس توت فرنگی روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

15. کمپوت میوه

کمپوت رو خیلی ریز خرد کنید تا راحت تر بین لایه های کیک قرار بگیره. میتونید از کمپوت های کم شکر هم استفاده کنید. این ترکیب برای کیک های ساده و اسفنجی خیلی مناسبه. میتونید به کمپوت کمی دارچین هم اضافه کنید. قبل از گذاشتن کمپوت روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

16. پسته و بادام

پسته و بادام خرد شده، طعم و بافت خوبی به کیک می‌دهند و آن را مقوی‌تر می‌کنند. میتونید از پسته و بادام بو داده هم استفاده کنید. پسته و بادام رو خیلی ریز خرد نکنید تا زیر دندون بیاد. این ترکیب برای کیک های شکلاتی و خامه ای خیلی مناسبه. میتونید به پسته و بادام کمی هل هم اضافه کنید. مواظب باشید پسته و بادام کهنه نباشند. قبل از گذاشتن پسته و بادام روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

17. کارامل شور (Salted Caramel)

کارامل شور ترکیبی از کارامل و نمک است که طعمی بی‌نظیر و متفاوت به کیک می‌دهد. برای تهیه کارامل شور از نمک دریایی استفاده کنید. کارامل رو خیلی داغ روی کیک نریزید. میتونید از سس کارامل شور آماده هم استفاده کنید. برای تهیه کارامل شور خونگی باید خیلی دقت کنید تا نسوزه. کارامل رو قبل از استفاده کمی خنک کنید. این کارامل برای کیک شکلاتی و کیک وانیلی خیلی مناسبه.

18. موس قهوه

موس قهوه با پایه قهوه، خامه و تخم مرغ، یک انتخاب عالی برای دوستداران قهوه است. میتونید از موس قهوه آماده هم استفاده کنید. موس قهوه رو توی فریزر نذارید که یخ بزنه. برای تهیه موس قهوه باید قهوه رو غلیظ دم کنید. میتونید به موس قهوه کمی شکلات هم اضافه کنید. موس قهوه رو قبل از استفاده خنک کنید. این موس برای کیک شکلاتی خیلی مناسبه.

19. شکلات چیپسی

شکلات چیپسی‌ها طعم و بافت خوبی به کیک می‌دهند و مورد علاقه کودکان و بزرگسالان هستند. از شکلات چیپسی با کیفیت استفاده کنید. میتونید از شکلات چیپسی تلخ، شیرین یا سفید استفاده کنید. این ترکیب برای کیک های ساده و اسفنجی خیلی مناسبه. میتونید به شکلات چیپسی کمی گردو هم اضافه کنید. مواظب باشید شکلات چیپسی ها کهنه نباشند. قبل از گذاشتن شکلات چیپسی روی کیک مطمئن بشید کیک خنک شده.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. چند وقت پیش برای تولد پسرعمم کیک درست کردم و وسطش نوتلا و پسته ریختم ؛ همه عاشقش شدن 😊 واقعا ترکیب شکلاتی و مغزدار یه چیز دیگه است … دوست دارم بدونم بقیه هم اینجور ترکیباتی رو امتحان کردن و چه طعم هایی براشون جذاب تر بوده ؟ ممنون میشم اگه دوستان هم نظرات و تجربه هاشون رو بگن … تازه کارم و کلی ایده جدید لازم دارم ، مخصوصا برای کیک های میوه ای و خامه ای که این روزها خیلی مد شده …

  2. من هم تو یکی از کیک هام خامه پنیری و مربای انجیر زدم که سیاه نشه، یه کم آبلیمو روش چکاندم و طعمش عالی شد

    یه بار کرم پاتیسیر درست کردم، حسابی شل شده بود ولی با یه مشت پودر بادام غلظت گرفت و خوشمزه تر هم شد

    کاری که من می کنم اینه که موقع استفاده از موس شکلاتی، روش کمی نمک دریایی می پاشم، طعمش رو تکمیل می کنه

    تو کیک تولد پسرم نوتلا ریختم ولی زیادی غلیظ بود، با یه قاشق روغن زیتون نرمش کردم که پخش شه

    کمپوت هلو که استفاده می کنم همش آب میده، پس اول آبش رو با دستمال بگیرم بعد می ذارم روش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا